Webbproduktion

Vi kan webbproduktion

I ett digitalt samhälle där förväntningarna på hastighet, optimering för sökmotorer och anpassning till alla typer av enheter blir allt högre, är det av yttersta vikt att kunna producera högkvalitativt material med korta ledtider som är optimerat för dagens teknik – men samtidigt anpassat för framtidens möjligheter.

Vi har ett kompetent team med stor vana av att analysera, koordinera och marknadsanpassa digitala produkter. Vi producerar och publicerar exempelvis rörliga banners hos våra största mediehus, kampanjplattformar för marknadsledande försäkringsbolag, samt hanterar och uppdaterar ständigt föränderliga bloggplattformar avsedda för rådgivare och fackförbund. Allt detta med fokus på genomtänkt användarvänlighet, effektiv design och hög konvertering.

Landningssidor

Det perfekta sättet för dig att exponera din produkt och sidan dit du vill driva dina kampanjer. Landningssidans jobb är att konvertera besökaren till antingen ett lead eller en kund, helt efter dina behov.

Vi vet vilka element som fungerar, vad som ska vara ”above the fold” (det som syns på skärmen utan att du behöver scrolla ner) och hur ett formulär ska göra din besökare till en trogen kund.

Plattformen WordPress tillsammans med metoden Growth Driven Design gör att vi snabbt kan sätta upp dina nya digitala plattformar och sedan fortlöpande analysera, rapportera och optimera baserat på kundernas faktiska beteende.

Analys

En webbplatsanalys hos Digital Strategi består av att ta reda på hur väl din hemsida fungerar idag. Vi tittar på vilka marknadsföringsåtgärder som levererar och ger svar på vad du har fått i resultat. Vi tittar också på vilka produkter du ska lyfta fram för att öka konverteringsgraden och kommer med förslag på hur du ska göra det. Se det som en hälsokontroll av din webbplats, från teknisk prestation till sidor vars innehåll behöver förbättras.

Bannerpaket

För att driva trafiken till dina landningssidor eller andra webbplatser behöver du banners som förmedlar ditt budskap på bästa sätt. Vi sätter ihop dina bannerpaket för att med verktygen form, budskap och finess säga precis det som behövs på denna snabba annonsyta. Vår webbproduktion hanterar alla typer av storlekar, former och komplexitet på formatet.

Koordination

Vårt produktionsteam består av resurser med färdigheter inom design, funktion, kod, programmering och UX. Vi kan därför erbjuda dig koordinering och redaktörstjänster för de flesta typer av plattformar din webb ligger på idag. Vi analyserar, optimerar och förbättrar alla våra webbplatser vi kontrollerar över tid för att hålla dig ständigt relevant.

Kontakta oss här, vi svarar inom en dag