070-872 99 64‬ info@digitalstrategi.se
Välj en sida

Sociala medier

Marknadsföring i sociala medier

Sociala medier som Twitter, Facebook och Instagram är idag jättekanaler där människor rör sig varje dag. Det är därför idealt för dig som varumärke att synas i dessa medier för att exponera dina produkter och kommunicera med dina kunder. Vi hjälper dig att kommunicera på ett relevant sätt med dina besökare, samt sätta upp annonseringsprogram och budskap i dessa kanaler.

Vi hjälper dig att nå rätt människor

Det fördelaktiga med marknadsföring på Facebook, jämfört med många andra kanaler, är att det går att hitta en nischad och relevant målgrupp. Användarna själva fyller i sina profiler med information om ålder, bostadsort, intressen etc, vilket ger Facebook ett stort underlag för att skapa mer exakta målgrupper – Targeted Audiences. Här gäller det att lägga ner tid och energi för att nå ut till de personer du önskar. Siktar du inte rätt kan stora delar av budgeten snabbt gå förlorad.

Man kan lätt gå i fällan och tro att det handlar om att nå ut till så många som möjligt. Faktum är att det inte alls handlar om räckvidd. Det handlar om att nå så rätt publik som möjligt. Oavsett om ditt slutgiltiga mål är att sälja en produkt, få fler ”likes”, generera kvalitativa leads eller att bygga upp ditt varumärke. Du vill inte nå alla, du vill nå rätt målgrupper – med rätt budskap. Vi sköter allt detta åt dig så att relevant budskap når rätt personer.

Framgångsrik annonsering i sociala medier

Många företag som tror sig ha lyckats med sina kampanjer stirrar sig blinda på annonsklicken, men många klick behöver nödvändigtvis inte generera i många konverteringar. Det handlar som tidigare nämnt om att få rätt trafik. Har man nått ut till rätt personer genom annonserna kan det ge fantastiskt resultat. Det är inte ovanligt att man med en strategiskt utformad kampanj kan skörda stora framgångar.

Vi hjälper dig att sätta en komplett strategi för annonsering i de olika sociala kanalerna som maximerar avkastningen på varje spenderad krona.