DIGITAL STRATEGI

Digital Strategi Skandinavien AB har av Dagens Industri utsetts till Gasellföretag för andra året i rad. Det innebär att Digital Strategi är ett av de företag i Sverige som växer snabbast med både god lönsamhet och sunda finanser.

– Det är klart vi är stolta och glada över utmärkelsen, säger bolagets VD Allan Russel. Det är ett kvitto på att det vi gör är rätt, och att vi gör det på ett sätt som fungerar. Den tillväxt vi har i bolaget ligger i linje med våra ambitioner om att vara ett ledande konsultbolag inom digital transformation av försäljning och marknadsföring. Att vi lyckats så väl är till stor del ett resultat av de framgångsrika projekt som genomförs av våra duktiga medarbetare, som jag samtidigt vill passa på och framföra ett stort tack till.

 

Om Digital Strategi Skandinavien AB

Digital Strategi Skandinavien AB har totalt ett 20-tal konsulter som arbetar i transformationsprojekt inom framför allt försäkringsbranschen och bilbranschen.

Digital Strategi grundades år 2011 och har sedan start haft en lönsam tillväxt. Idag har företaget kunduppdrag i Sverige och norra Europa. Bland kunderna finns bland annat Agria, Länsförsäkringar, Renault och Unionen. Företaget är helägt av grundarna.

Skriv upp dig på vårt nyhetesbrev!

Vi sparar din e-postadress endast för nyhetsbrevet