070-872 99 64‬ info@digitalstrategi.se
Välj en sida

Content Marketing

En röd tråd genom all kommunikation

Content marketing handlar om att skapa relevant innehåll som skapar värde för olika typer av besökare. Viktigt med Content Marketing är att ha en klar strategi och röd tråd genom allt kommunikationsmaterial samt en plan för vem som ska vara mottagare och när.

Vi gör en översyn av såväl content som hur ni planerar för innehållsproduktion idag. Vi anpassar innehåll och föreslår publicering samt analyserar trafik för att se vad för slags innehåll som just dina kunder vill ha mer av. Resultatet kan bli e-böcker, white papers, blogginlägg, nyhetsbrev mm. Innehållet baseras på det material ni redan har, men framför allt strukturerar vi upp en plan och process för hur ni arbetar med innehåll, vad som ska produceras framöver samt vad det fyller för syfte.

 

Content Marketing handlar i grunden om att ha en upparbetad strategi för sin kommunikation. Vi analyserar målgrupper, sätter upp personas, och arbetar utifrån det fram material anpassat till era kunder. Vi ser också till att styra genom vilka kanaler målgrupperna tar del av budskapet, och när de ska ta del av vilket budskap. Allt för att ge er bästa möjliga exponering.